Keittiömestariopiskelijat kehittävät Itä-Uudenmaan ravintoloille paikallisiin raaka-aineisiin perustuvan kolmen ruokalajin menun Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa Helsingissä. Lähiruokamenu edistää paikallisten tuotteiden arvostusta ja käyttöä maakunnan ravintoloissa sekä tuottaa lisäarvoa asiakkaille. Ryhmät suunnittelevat menun asiakaslähtöisesti yhteistyössä Itä-Uudenmaan lähiruokatuottajien kanssa. Menusta tehdään kuvalliset annoskortit ruokaohjeineen, katelaskelmat, ravintosisältötiedot ja markkinointisuunnitelmat. Opiskelijat tulevat tutustumaan opintomatkallaan 16.11.2007 lähiruokaa tuottaviin, itäuusmaalaisiin yrityksiin. Tervetuloa!
perjantai 2. marraskuuta 2007
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti