Lähiruokamenu Itä-Uusimaa -projektiin liittyen tutustuvat Haaga-Helia ammattikorkeakoulun keittiömestariopiskelijat kalan jatkojalostukseen Myrskylän Savustamo Oy:ssä, joka valmistaa Safu-tuotemerkillä kylmä- ja lämminsavustettua sekä graavattua kirjolohta ja lohta. Tehtaanmyymälä on avoinna ma-pe klo 8-17. Esittelijänä Tarja Haikkola, Kyläpääntie 45, Myrskylä.
Emmentaljuuston valmistuksen saloihin johdattaa Porlammin Osuusmeijerissä tuotepäällikkö Jan-Erik Ingvall, Myrskyläntie 1 A, Porlammi.
Bosgårdin tilalla Kaarlo Schildt kertoo vapaana kasvavan Charolais-pihvilihakarjan kasvatuksesta sekä suoraan tilalta saatavasta, laadukkaasta lihasta, Bosgård 67, Porvoo. Matkalla ovat oppimassa myös lehtori Marjo Misikangas ja kirjoittaja. Tervetuloa!
Emmentaljuuston valmistuksen saloihin johdattaa Porlammin Osuusmeijerissä tuotepäällikkö Jan-Erik Ingvall, Myrskyläntie 1 A, Porlammi.
Bosgårdin tilalla Kaarlo Schildt kertoo vapaana kasvavan Charolais-pihvilihakarjan kasvatuksesta sekä suoraan tilalta saatavasta, laadukkaasta lihasta, Bosgård 67, Porvoo. Matkalla ovat oppimassa myös lehtori Marjo Misikangas ja kirjoittaja. Tervetuloa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti