perjantai 5. lokakuuta 2007

Myrskylästä gladiaattorisandaalit Pariisin muotiviikolle

Ivana Helsingin kevät 2008 -mallisto sai Pariisissa Mohamed al Fayedin omistaman Hotelli Ritzin Grand Salonin ääriään myöten täyteen. Suunnittelija Paola Suhosen näytöksen teemana oli Diamonds, Stripes and Revolver. Kauden tyylien mukaan kansainväliselle yleisölle esiteltiin suloisen kevyttä, tyttömäistä muotia, mekkoja, leveitä helmoja, pulleita hihojaja. Asuja täydensivät reippaat, varrelliset gladiaattorisandaalit.

Paola Suhosen ja Erja Räty Ky:n yhteistyö käynnistyi Helsingissä matkamessuilla tammikuussa 2002. Viimeisenä messupäivän iltana, Elyke-osaston purkuvaiheessa, nuori nainen tuli katselemaan hyllystä kurkistelevia puukenkiä. Pakkaamisen lomassa puukenkätehtaan johtaja Hannu Salminen antoi ilmaiseksi puukengät neitoselle, jonka antamassa käyntikortissa luki Paola Suhonen. Jo samana keväänä Myrskylässä valmistettiin Peippo-puusandaaleja Nansolle, jonka mallistojen uudistajana Suhonen tunnetaan.

Tällä viikolla olemme seuranneet tiedotusvälineistä Ivana Helsingin kevät 2008 -malliston menestymistä Pariisissa. Mannekiineillä on nähty Suomessa ommeltuja asuja ja Itä-Uudellamaalla Erja Räty Ky:n puukenkätehtaassa suomalaisesta puusta valmistettuja gladiaattorisandaaleja.
Erja Räty Ky
Syväjärventie 12 A
07600 Myrskylä
puh. 019-6770525
puh. 040 7683920
e-mail:info@talla.fi
http://www.talla.fi/

5 kommenttia:

Helge Keitel kirjoitti...

Irja, Taloussamomat sivuilla blogi postaustasi kommentoitiin. Laitan tästä yhden esimerkin. Moikka Helge

mrs Cliche 5.10.2007 22:12 #
Onnittelut ennakkoluulottomalle Paulalle ja koko porukalle mitään ei saa jos ei yritä.. tuo haute.. ei kaiketi ole sitä serpentiiniä ja sulkia, mitä ökysakki on oppinut vaatimaan mutta tämä on reipasta muotia joka palvelee muitakin ja sopii moneen menoon...eipäs mollata muitakaan suunnittelijoita..kyllä siellä löytyy hyvää jälkeä kuluttajan nöyrä kiitos rennosta käyttömuodista ja kiitos Maija Isolalle ja erityisen kiitoksen ansaitsee japanilainen herra joka vuosia toi omaleimaisen värinsä suomalaisiin kankaisiin niin ja Paakkanen joka teki rohkean hypyn mainosmaailmasta ja on luvannut vielä myydä yrityksen vain suomalaisille.....

Helge Keitel kirjoitti...

Paola Suhonen, Pariisi Ritz, Diana, Ivana Helsinki digitalvillages 5.10.2007 klo 15:17 #

Irja Kallio antoi luvan blogata Ivana Helsingin menestyskeikkaa Pariisissa.Hän istuu tuossa viereisessä huoneessa ja bloggaa Herkkuja Itä-Uudeltamaalta teeman alla olevia juttuja....

Taloussanomissa tämä juttu on kiinnostanut tähän mennessä suhteellisen mukavasti. Peruspostitus tuottaa yleensä muutamassa päivässä puolisensataa lukijaa. Tämä tuntuu kiinnostavan.

Luettu: 115 kertaa

Herkkuja Itä-Uudeltamaalta kirjoitti...

Pariisin siltojen alla
Pakko linkittää tänne yksi juttu...
07.10.2007 - 23:13
...nimittäin täällähän on muotiviikot paraikaa käynnissä ja oman kotikuntani puukengät ovat päässeet catwalkille! Cool. :)
Kirjoittaja Karoliina
Vaihtovuosi 2007-2008 Ranskassa Kertomus siitä, kuinka koskaan ei ole liian myöhäistä olla valmistumatta.
Kiitos Karoliinalle blogin linkittämisestä! Irja

Maurelita kirjoitti...

Aaaaaaaah ihanat gladiaattorisandaalit, mutta niitä ei näytä komeilevan nettisivuilla...

Löysin tänne Karoliinan kautta !

*toinenkin innostunut vilkutus Pariisista*

Herkkuja Itä-Uudeltamaalta kirjoitti...

Hei ja kiitos vastauksestasi !

Odotan vesi kielellä koska tulevat myyntiin ; tuollaisilla olisi ihana mainostaa kotimaista designia sekä livenä oikeassa elämässä ettâ blogissani...
Heippa, ja tervetuloa virkistämään ranskantaitoa blogiini,
;-)
Pia
blog : http://www.maurelita.com * * * Maurelita 2.0 * * *
moblog : http://pligaa.vox.com/
flickr : http://www.flickr.com/photos/99924138@N00/
last FM : http://www.last.fm/user/Piparikuu/
Kiitos viestistäsi! Irja